Eten. We kunnen er geen genoeg van krijgen bij Jack Bean. Tenminste… van goed eten dan. 

Eten waarvan het water je in de mond loopt. 
Eten waar zelfs culinaire recensenten even stil van zijn. 
Eten waar de aarde niet verder van opwarmt. 
Eten dat jou, je familie én onze planeet gezond houdt.

Lijkt onmogelijk? Is het niet!

Bij Jack Bean zijn we sinds 2018 op een missie om ons voedselsysteem gezond en duurzaam te maken. We serveren goed eten en maken het onweerstaanbaar lekker. Het is makkelijk en snel, vol met smaak (umami!) en toegankelijk voor iedereen. We minimaliseren verspilling, koken uitsluitend met planten en werken met lokale duurzame boeren die goed voor hun bodem zorgen door middel van regeneratieve landbouw. 

In juni 2018 openden wij de 1e pilot locatie van Jack Bean in hartje centrum Rotterdam. Al snel na de opening kregen we maar liefst een ‘8’ van de bekende (en strenge!) restaurantrecensent Hiske Versprille in de Volkskrant. Sindsdien is het hard gegaan. We wonnen prijzen voor de beste vegan burger, stonden op grote festivals en zakelijke evenementen én openden begin 2020 twee nieuwe restaurants en een eigen centrale productiekeuken. De corona pandemie was ook voor ons een tough cookie, maar juist in deze crisis is de noodzaak voor een beter voedselsysteem nog duidelijker geworden. 

We zijn dus nog lang niet klaar. We blijven ons de komende jaren keihard inzetten voor een duurzamere bedrijfsvoering en nog meer maatschappelijke impact. We gaan nieuwe locaties buiten Rotterdam openen en zullen nog meer lekker eten voor je gaan koken. Daar mag je ons aan houden!

We hopen je snel te zien in één van onze restaurants. 

Mathijs & Pepijn
Founders Jack Bean

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Mijn bestelling 0,00 0