Jack Bean's Plantaardig Kindermenu

Geschreven op 25-03-2022 Deel

ÉCHT GOED ETEN VOOR KINDEREN

Bij Jack Bean maken wij gezond en duurzaam eten toegankelijk voor iedereen. Het introduceren van een 100% plantaardig kindermenu is daarom een logische stap voor ons. Dit zorgvuldig door Pepijn samengestelde menu helpt ouders en kinderen om ook buiten de deur te genieten van écht goed eten!


Ga je graag uit eten met je kinderen, maar ben je klaar met de pizza's en borden friet? Wil je ook buiten de deur je kinderen goed voeden, zonder dat zij met chagrijn aan tafel zitten boven gekookte groenten? We've got you covered! Op het menu vind je natuurlijk onze geliefde burger, gemaakt van bonen, granen en groente. Geen zin in een burger? Kies dan voor een falafel spiesje of pasta met een rijke tomatensaus. Als bijgerecht kun je kiezen uit tomaatjes, komkommer en appel. En om het kindermenu compleet te maken, krijg je er ook nog eens een kweek-je-eigen-bonen-kit bij ????

Het kindermenu kost € 8,95 en is verkrijgbaar vanaf vrijdag 25 maart! Kom snel proeven!

P.S. Niet geheel toevallig lanceren we ons kindermenu een week nadat er in de media veel te doen was over de snelgroei van fastfood ketens in Nederland. Ons kabinet wilt deze groei remmen om overgewicht onder kinderen en jongeren terug te dringen. Een ingewikkelde klus, maar wel een die wij van harte toejuichen. Wij zijn niet roomser dan de paus en vinden dat iedereen nog steeds moeten kunnen genieten van zijn guilty pleasures. Maar dan wel op een manier die bijdraagt aan een duurzame toekomst. Dus 100% plantaardig en bereid in eigen keuken en met échte ingrediënten van lokale boeren.

 

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Mijn bestelling 0,00 0