Jack Bean op jouw evenement

Hard werken, goed eten. Ons lichaam en onze hersenen kunnen alleen goed presteren als we goede dingen eten en drinken. Bij Jack Bean zorgen we voor lekkere, voedzame en duurzame maaltijden voor alle gelegenheden. Dus of je nu laat aan het werk bent, een zakelijke bijeenkomst hebt of een groot evenement, wij voorzien je graag van onze plantaardige fast cuisine. 
 

  • Catering voor evenementen

Bij Jack Bean zijn we helemaal klaar om wat plantaardig krachtvoer naar jouw evenementen te brengen. Of het nu gaat om een kleiner evenement (50-100 personen) of een groot evenement (1000+), ons team en menu zijn perfect uitgerust om een smakelijke ervaring te bieden. Enkele van onze referenties zijn DGTL festival, The Next Web, Booking.com en KLM. Neem contact met ons op via catering@jackbean.nl om naar onze cateringkaart en opties te vragen!

 

Als je in de buurt van onze restaurants werkt, bieden we je de volgende mogelijkheden om Jack's food op je werkplek te krijgen. Wil je voor meer dan 10 personen bestellen, dan wordt een seintje op prijs gesteld (info@jackbean.nl)! 

 

  • Afhalen

Je kan bestellen voor afhalen in ons restaurant door vooraf online te bestellen. 
 

  • Bezorgen

Je kan bestellen voor bezorging via de volgende platforms:

 


 

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Mijn bestelling 0,00 0