Be part of something great

 

We zijn op dit moment nog op zoek naar een een assistent-manager (32-38 uur) voor onze locatie op de Erasmus universiteit. Daarnaast zijn we doorlopend op zoek naar allround medewerker voor onze locaties. Heb je relevante horeca ervaring en zoek je een (nieuwe) bijbaan waarbij je ook helpt om de wereld een stukje duurzamer te maken? Lees snel verder en neem contact op!

 

Jack Bean
Jack Bean is een ambitieus duurzaam fast cuisine restaurant opgericht door duurzame chef en horeca ondernemer Pepijn Schmeink en duurzaam ondernemer Mathijs Huis in ’t Veld. Jack Bean is 100% plantaardig, we werken vooral met lokale ingrediënten en we streven naar een operatie waar geen eetbaar eten wordt verspild. Jack Bean heeft 2 restaurant locaties (Kruisplein en Erasmus) en een productiekeuken in Rotterdam. Van juni t/m september gaan we daarnaast een permanente foodtruck plaatsen op het terrein van Weelde in Rotterdam West. Voor eind 2021 plannen we de opening van een locatie in Amsterdam.


Assistent-manager Erasmus
Als assistent-manager ben je de rechterhand van onze locatie manager Irene. Je draait samen met je collega's de diensten in het restaurant en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Jij bent als assistent-manager primair verantwoordelijk voor het gast contact en voor de kwaliteit van producten en dienstverlening in de restaurants. Dit betreft een functie voor minimaal 28 uur per week.


Algemeen restaurant medewerker (part-time)
Als algemeen restaurant medewerker verzorg je met een team van 2 of 3 collega's een heerlijk snelle eetervaring voor onze gasten. Je bereidt onze 100% plantaardige maaltijden volgens protocol, serveert het eten straks weer op ons terras of geeft het mee aan de gast of bezorger om thuis op te eten. Voor je shift help je mee met de mise-en-place en na je shift zorg je met het team dat het restaurant spik en span voor de volgende shift wordt achtergelaten. Je werkt met een leuk, internationaal team van gemotiveerde collega's die allemaal een steentje willen bijdragen aan een duurzamere en gezondere planeet.


Jouw profiel

  • Enthousiaste, gastvrije persoonlijkheid;
  • Sterk in communicatie;
  • Ervaring binnen een fast-paced restaurant setting;
  • Je bent flexibel inzetbaar en minimaal 1 dienst per weekend beschikbaar;
  • Je houdt van een ordelijke en schone werkomgeving;
  • Je bent goed in staat om onder druk rust en overzicht te bewaren;
  • Je bent oplossingsgericht en beschikt over een "yes we can" mentaliteit!
  • Idealiter ben je net als wij een wereldverbeteraar!


 

Wat wij je graag bieden
Pas je in het bovenstaande profiel en wil je ons graag helpen om veel meer mensen te inspireren vaker plantaardig te eten? Dan bieden wij je graag een mooie baan met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de horeca CAO.

We ontvangen je CV en motivatie graag via irene@jackbean.nl!

 

Lege winkelwagen
Geen producten
Sluiten
Mijn bestelling 0,00 0